Hallituspartnerit ry:n uusi toiminnanjohtaja aloittaa 1.6.2024


Aino-Mari Kiianmies edistämään pk-yritysten ammattimaista hallitustyötä Hallituspartnereiden toiminnanjohtajana.

Hallituspartnerit ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi on nimitetty KTM, OTM, YTM, HHJ PJ Aino-Mari Kiianmies 1.6.2024 alkaen.

Kiianmies on ollut pitkään mukana Hallituspartnereiden alueellisessa toiminnassa, ja hänellä on hallituskokemusta mm. SSH Communications Security Oyj:sta. Edellisessä pestissään hän vastasi Directors´ Institute Finlandin eli DIFin viestinnästä toimien myös Boardview-lehden toimituspäällikkönä.

Kiianmies kertoo tunnelmistaan seuraavasti:

”Kiitän lämpimästi luottamuksesta ja lähden innolla luotsaamaan Hallituspartnereita eteenpäin. Yli 1500 jäsenen ja 11 alueyhdistyksen voimin toimiva Hallituspartnerit-verkosto on Suomen merkittävin hallitusjäsenten verkosto niin jäsenmäärältään kuin alueelliselta edustukseltaan. Verkostossa tiivistyy valtavasti hallitusosaamista, -kokemusta ja
-näkemystä, josta olen saanut nauttia jäsenenä kymmenen vuotta. Nyt onkin erityisen hienoa aloittaa toiminnanjohtajana ja olla osaltani tekemässä töitä pk-yritysten ammattimaisen hallitustyön ja menestyksen eteen. Uudistetaan toimintaa yhdessä maltilla ja tehdään toiminnasta yhä tuloksekkaampaa!”

Hallituspartnerit ry:n hallituksen puheenjohtaja Kai Virtanen toteaa: ”Aino-Marista saamme yhteisöllemme analyyttisen, dynaamisen, sosiaalisesti älykkään ja helposti lähestyttävän toiminnanjohtajan. Hän on päässyt aiempien rooliensa kautta tutustumaan Hallituspartnereiden toimintaan ja on osoittanut meille kaikille hänen kanssaan toimineille vahvuutensa ja aktiivisuutensa yhteisten asioiden hoidossa.”

Nykyinen toiminnanjohtaja Mervi Sillanpää-Jaatinen jatkaa tehtävässään toukokuun loppuun asti. Virtanen kiittää häntä erinomaisesta työstä yhdistyksen eteen.

Valtakunnallinen Hallituspartnerit-verkosto edistää pk-yritysten ammattitaitoista hallitustyötä välittämällä yrityksiin kokeneita ja sitoutuneita hallitusjäseniä, järjestämällä koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, osallistumalla hallitustyöstä käytävään julkiseen keskusteluun sekä tuottamalla hallitustyöhön liittyviä julkaisuja.

Lisätiedot:
Kai Virtanen
Hallituksen puheenjohtaja
kai.mikael.virtanen@gmail.com
040 736 2822