Kumppanuus – avain menestykseen

Kumppanuuksien rakentaminen on yhä tärkeämpää. Pyritään kohti yhteistä päämäärää, jossa asioita tehdään yhteisesti suunnitellen fiksummin ja tehokkaammin, kaikkien hyödyksi. Toimivat kumppaniverkostot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet kaikkien osapuolten toimintojen kehittämiseen.

Tampereen Kauppakamari

Tampereen kauppakamari on Pirkanmaalla toimiva elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka edistää Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua ja kansainvälistymistä sekä valvoo elinkeinoelämän etuja edistäen sen ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa. Hallituspartnerit ja Tampereen kauppakamari vastaavat Tampereella järjestettävästä HHJ-koulutustarjonnasta.
Future Board

Future Board on nuorten hallitusosaajien kasvava verkosto, joka luo ja jakaa tulevaisuuden hallitusosaamista sekä kasvattaa nuoria osaajia yritysten hallituksiin. Verkosto on avoin niin hallitustyön vasta-alkajille kuin konkareillekin. Yhteistyöhön kuuluu vuosittain valittavan pääteeman mukainen tilaisuus johon Hallituspartnerien ja Future Boardin jäsenet voivat osallistua. Tämän lisäksi yhteistyö kattaa tiedon vaihtoa työryhmien ja aktiivisen yhteistyön merkeissä ympäri vuoden.
Pirkanmaan Yrityskummit

Pirkanmaan Yrityskummit ry tarjoaa erilaisissa kehitysvaiheissa oleville – myös aloittaville - pk-yrityksille kummin tai kummeja. Kummit antavat korvauksetta kokemuksensa yritysjohdon käyttöön edistääkseen yrityksen kehittämistä. Pirkanmaan Yrityskummit ry on Suomen Yrityskummit ry:n aktiivinen jäsen. Hallituspartnerit ja Pirkanmaan Yrityskummit järjestävät yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa puhujina toimivat henkilöt molemmista organisaatioista. Yhteistyötä tehdään myös jäsenvälityksen alueella.