Harri Meller on nimitetty Riikku Group Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.


Harri Meller on nimitetty Riikku Group Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Riikku Group

Riikku Group on lasi- ja alumiinirakentamisen ammattilainen ja Suomen johtavia parvekekokonaisuuksien projektitoimittajia ja asentajia. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Alavudella, tytäryhtiöt Ruotsissa ja Norjassa sekä aluetoimistot Jyväskylässä, Tampereella, Helsingissä, Oulussa ja Raisiossa. Groupin liikevaihto on n.45M€ ja se työllistää yli 200 työntekijää.

Harri Meller

Harri Meller

Harri Meller on uransa aikana toiminut mm. 7 vuotta kansainvälisen suuryrityksen myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja sen jälkeen yrittäjänä 30 vuotta.  Yrittäjyyden viimeiset 15 vuotta hän on toiminut liikkeenjohdon konsulttina valmentaen ja mentoroiden pirkanmaalaisia pk-yrityksiä kehittämään yritysten talous- ja henkilöstöhallintoa, johtamista sekä myyntiä ja markkinointia.

Tällä hetkellä Harri Meller toimii hallitusammattilaisena: kuudessa yrityksessä hallituksen puheenjohtajana, yhdessä varapuheenjohtajana ja yhdessä hallituksen jäsenenä sekä Pirkanmaan Yrittäjät ry:n ja Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen jäsenenä. Hänen ammatilliseen osaamiseensa liittyvät myös seuraavat kirjanlyhenteet: yo-merk., MJT, HHJ, PJ, NTM, YNEAT ja EVP.