Harri Meller on nimitetty Kalaherkut Nygren Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi


Harri Meller on nimitetty Kalaherkut Nygren Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi 1.11.2020 alkaen.

Kalaherkut Nygren Oy

”Sanotaan se nyt suoraan ja ilman kalavaleita: valitsimme Harri Mellerin yhtiömme hallituksen puheenjohtajaksi, koska yrityksemme on kasvun vaiheessa ja tarvitsimme riippumattoman hallitusalan ammattilaisen ohjaamaan meitä hallittuun ja suunnitelmalliseen työskentelyyn”, kertoo Petri Nygren.

Kalaherkut Nygren on 35 vuoden ajan jo kolmessa sukupolvessa toiminut Tampereella ja rakentanut Suomen parasta kalatiskiä tuoreen kalan ja laadukkaan, lämminhenkisen palvelun avulla.

Petrin, Pirjon, Veran, Vernerin ja Valtterin lisäksi yhtiössä työskentelee vakituisesti 11 kala-alan ammattilaista. 2,5 miljoonan euron liikevaihdosta lähdetään nyt hallitusti ja harkiten laajentamaan toimintaa. Tästä osoituksena on jo uusi kalakauppa Pirkkalan Prismassa – se aito.

Harri Meller

Harri Meller on uransa aikana toiminut mm. 7 vuotta kansainvälisen suuryrityksen myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja sen jälkeen yrittäjänä 30 vuotta.  Yrittäjyyden viimeiset 14 vuotta hän on toiminut liikkeenjohdon konsulttina valmentaen ja mentoroiden pirkanmaalaisia pk-yrityksiä kehittämään yritysten talous- ja henkilöstöhallintoa, johtamista sekä myyntiä ja markkinointia.

Tällä hetkellä Harri Meller toimii hallitusammattilaisena: kuudessa yrityksessä hallituksen puheenjohtajana, yhdessä varapuheenjohtajana ja yhdessä hallituksen jäsenenä sekä Pirkanmaan Yrittäjät ry:n ja Suomen Yrityskummit ry:n hallituksen jäsenenä. Hänen ammatilliseen osaamiseensa liittyvät myös seuraavat kirjanlyhenteet: yo-merk., MJT, HHJ, PJ, NTM, YNEAT ja EVP.

Ota yhteyttä Harriin LinkedInissä.